Pergolák

QZEBO

VERANDA TARTÓKERETE

LEHETŐSÉGEK

FEDŐPONYVA

A felhasznált szövet elsősorban a Ferrari Precontraint PVC-je, a húzószerkezetek gyártásához használt szerkezeti szövet vezető gyártója

A rendelkezésre álló PVC szövet típusa Precontraint:

A STANDARD KERET SZÍNEI MATT-DURVA FELÜLETEN

Standard színek:

  • Fehér, matt
  • Galambszürke, matt
  • Sötétbarna, matt

A RAL termékcsalád más színei is elérhetők sima fényes felülettel vagy sima matt felülettel.

MÁRKAÉPÍTÉS A VERANDÁN

Általános leírás

A Qzebo pavilon az egész világon egyedülálló, modern formatervvel büszkélkedhet. Túllép a pavilonokról alkotott sztereotípián: A szinte lineáris tetőformájú Qzebo pavilon soha nem látott újdonságot jelent. A újraértelmezett Qzebo pavilon szakít a hagyományokkal. Választ ad a piac egyre sürgetőbb konkrét kérdésére: létezik-e innovatív pavilon? Manapság az egyetlen helyes válasz a Qzebo. Az egyedi kialakítása szabad természettel összhangban lévő, barátságos megjelenést kölcsönöz neki. A szerkezet számos tartozékkal egészíthető ki, például PVC vagy üvegezett eltolható záróelemekkel, függönyökkel. A tökéletes belső kényelem érdekében infravörös fűtéssel és LED-es szegélyvilágítással is felszerelhető.

Több mint egy évszázaddal ezelőtt Mies van der Rohe alakította ki a „Less is more”, vagyis „a kevesebb több” fogalmát, feltalálva ezzel azt a minimalista építészeti és formatervezési nyelvet, amely még száz évvel később is jól felismerhető és felülmúlhatatlan mércének számít. Ez formatervezési szemlélet azon az elképzelésen alapul, hogy a tervezési folyamat célját nem az épület, tárgy vagy ruhadarab formája jelenti, ehelyett a formának egy olyan folyamat eredményeként kell annak létrejönne, amelynek során egyszerű választ igyekeznek találni egy összetett igényre. Röviden: a forma követi a funkciót, nem pedig fordítva. Ebből az elgondolásból született meg a Qzebo: az egyszerűség és a funkcionalitás tökéletes egysége. A Qzebo mindent tartalmaz, amire egy pavilonhoz szükség van. Semmivel sem többet, semmivel sem kevesebbet.