Ready Box

MOBILGARÁZS, MOBILFOLYOSÓ, MOBILCSARNOK

A Ready Box kihúzható  alagutak és mobilcsarnokok alumíniumból készülnek, a tartósság, a mobilitás és a könnyű használat biztosítása érdekében. Ajánljuk testreszabott megoldásként a különféle kültéri fedések   kielégítésére: sport, ipari, lakossági, kereskedelmi és logisztika terén.
Külön engedélyek nélkül telepíthető. Vannak méretkonfigurációink a modelltől függően, lehetővé téve a többcélú felhasználást.
Változtatható és bővíthető lehetőséggel hossz és szerkezet tekintetében.
Alagútjaink szélállósági tanúsítvánnyal rendelkeznek és teljesen tűzálló PVC kivitelben is rendelhető. A piac megköveteli rugalmas, könnyű és könnyen beállítható rendszereket.

 

Ready Box fajták

MOBILGARÁZS, MOBILFOLYOSÓ, MOBILCSARNOK

A READY BOX egy kihúzható és összecsukható kerekeken lévő alagút, többféle típusban kapható. A szerkezeti elemek eloxált alumínium profilokból készülnek, a burkolatot tűzálló PVC ponyvával szállítjuk. Az alagút mozgása rendkívül egyszerű, gördülékeny és könnyű: egyetlen ember is rendkívül egyszerű módon tudja kezelni a kihúzási vagy összecsukási manővereket. A Ready Box telepítéséhez a legtöbb esetben nincs szükség a hatóság külön engedélyére. A szerkezetek az UNI EN 13782: 2015 műszaki szabványnak megfelelően készülnek, a teljesítménynyilatkozatot és a használati és karbantartási útmutatót a szállítási csomagoláshoz mellékeljük. Az alagutak egy csuklós modul segítségével alkalmazkodnak a szintkülönbséghez. A Ready Box alagutak, különösen kisebb méretükben, használatra készen, teljesen összeszerelve kerülnek szállításra.

A Ready Box behúzható alagutak testreszabhatóak. Az egyes modellek méretei nem rögzítettek, és lényeges módosításokat tesznek lehetővé, amelyek révén a szerkezet tökéletesen illeszkedik az egyes projektekhez: minden modul csatlakozhat a következőhöz, így az összekötő alagutak hossza végtelenné válik. A Ready Box alagutak profiljai teljes egészében ellenálló és hosszú élettartamú eloxált alumíniumból készülnek. Igény szerint rozsdamentes acél kiemelésgátló kerékvezetők is rendelkezésre állnak.

A PVC ponyva 650 g/m2 alapsúly  garantálja az ellenállást és a sokoldalúságot. Kérésre a sötétítő PVC lehetővé teszi a napvédelmet, és mindenekelőtt jelentősen csökkenti a hőátbocsátást. A borítók könnyen testreszabhatók egyedi grafikai kidolgozással, teret adva a végtelen egyedi lehetőségeknek.

A Ready Box behúzható alagutak a megfelelő rögzítési rendszerrel és az egyes ívekre feszítők alkalmazásával meglepő szélellenállást biztosítanak, akár 100 km/h-ig is.

Az alagutak nagyon könnyen behúzhatók és meghosszabbíthatók, motoros rendszerek használata nélkül. A visszahúzható alumínium alagút agilitást és gyors kezelhetőséget kínál, miközben ugyanazt a teljesítményt garantálja, mint egy rögzített szerkezet. Nagy előnyt jelent a külön engedélyek nélküli beépítés lehetősége. A Ready Box sorozat összes alagútja az UNI EN 13782:2015 ideiglenes szerkezetekre vonatkozó szabványának megfelelően lett kifejlesztve.

A termékek CE tanúsítvánnyal rendelkeznek. A DOP teljesítménynyilatkozatot tartalmazó füzet a teljes beszerelésig kíséri a terméket.