„Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit
akarnak, amíg meg nem mutatod nekik.”

Steve Jobs

Cégünkről

A MAXATENT Kft. 2011-ben alakult, azóta sikeresen működő, prémium alumínium sátorrendszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég.
Vállalkozásunk Olaszországban működő sátor és kültéri árnyékolástechnikai  gyártó ipari cégeknek kizárólagos magyarországi partnere. Célunk, hogy prémium minőségben, könnyen összecsukható, modern, küllemében is tetszetős sátrakat kínáljunk.

“A modern technológiai módszereket egyesítettük a minőségi anyagokkal, hazai gyártással, lelkiismeretes szakmai kivitelezéssel.”

Megrendelőink részére a standard és egyedi méretű sátrakon át, a különleges nyomott mintázatú sátorponyvákig minden igényt ki tudunk elégíteni. Termékeink még extrém használat mellett is hosszú évek múltán esztétikusak, kiválóan használhatók. A hétköznapi háztartások számára is elérhető és megfizethető luxust kínálunk. Olyan kiegészítői a kerteknek, rendezvényeknek, melyek mindenkit megelégedéssel töltenek el és az adott hely ékességei lehetnek az év bármely szakaszában, amit büszkén mutathatunk ismerőseinknek, barátainknak.

“Ezt bizonyítják sátraink megnövelt teherbírása,a szoros beszállítói kapcsolat pedig gyors gyártási és szállítási határidőket tesz lehetővé.”

Cégek, vállalkozások, melyek bizalommal fordultak hozzánk és elégedett ügyfeleinkké váltak:
Scania, Meex Kft, Sátorkölcsönző Kft, Csepel Zrt., Sandlander Kft., Baranya Megyei Katasztrófavédelem, Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, Special Grip Hungary Kft., NÉBIH, Savaria Turizmus Nonprofit, Fliegl Abda Gépgyártó Kft, Agricon Hungary Kft, Cine Fest Egyesület, Lollipopp Kommunkációs Iroda, Vodafone, Rally rendezvényszervező

“Küldetésünknek érezzük, hogy a sátrainkat használó ügyfeleink számára hosszú távon is megbízható munkaeszközt tudjunk biztosítani.”

A 2018-as év meghatározó cégünk életében. Saját sátraink mellett a méltón világhírű olasz sátorgyártó cég ,a Giulio Barbieri termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója lettünk. A Giulio Barbieri Srl 1990-ben tervezte és gyártotta az első sátrakat és behúzható folyosókat. Rövid idő alatt vezető vállalat lett az alumínium moduláris szerkezetek kereskedelme révén, amely megbízhatóságot és tiszteletet váltott ki az ágazat nemzetközi kapcsolatain belül is. A termelés idővel innovatív megoldásokkal és újfajta termékekkel bővült.

“A szenvedélyt és az olaszos érzelmeket tükrözve professzionális tervezés mellett minden igényt kielégítő termékcsaládokat kínál a cég.”

Termékei kiemelkedőek a piacon, hisz tűzállóak a ponyvák, penészedésgátló textilek díszítik a pergolákat és az elmaradhatatlan vezető olasz design, az átlátszó sátorponyva is elérhető mindenki számára. Mindemellett a megújuló energiaforrások előmozdítását célzó legfrissebb környezetvédelmi politikákkal összhangban a Giulio Barbieri Srl sikeresen kifejlesztette és piacra bocsájtotta, az E-Mobility termékeinek széles skáláját, beleértve az elektromos autó és elektromos kerékpár töltőállomásokat valamint a napelemes alumínium autóbeállókat.

”Ma már a pagoda sátrak, előtetők, árnyékolók, pergolák, mobilgarázsok, behúzható folyosók, sátrak és autóbeállók széles választékát kínálja.”

A kínált termékek eleganciája és megbízhatósága a Giulio Barbieri Srl-t a fontos, rangos ügyfelek bizalmának megszerzéséhez vezette, így a cég jelen lehetett többek között: